© rr

Politie zoekt aanranders Brugstraat

De Politie regio Turnhout verspreidt de robotfoto’s van twee mannen die op zondagavond 13 oktober rond 20.45 uur een vrouw hebben overvallen en aangerand in Turnhout.

bvde

De feiten hebben zich voorgedaan op het jaagpad langs het kanaal Dessel-Schoten, aan de achterzijde van het bedrijvencomplex langs de Brugstraat in Turnhout. De twee verdachten zijn na de feiten via het jaagpad weggelopen, in de richting van Beerse. Volgens het slachtoffer waren de twee verdachten allebei in het donker gekleed. Minstens één van hen sprak met een Nederlands accent. De eerste verdachte is 1,75 tot 1,80m groot, 25 tot 30 jaar oud en heeft een normale lichaamsbouw. Hij heeft donker haar en was gekleed in een donkere sweater met kap, een donkere joggingbroek en donkere Nike-sportschoenen. De tweede verdachte heeft dezelfde lengte en leeftijd, maar was gespierder met warrig donker haar en een stoppelbaard. Hij ging gekleed in een donkere sportieve sweater met lange mouwen, een donkere losse broek en donkere schoenen.

Alle tips zijn welkom en worden met de nodige discretie behandeld

Wie getuige was van de feiten of één of beide mannen op de robotfoto’s herkent, wordt gevraagd om zo snel mogelijk contact op te nemen met de Politie Regio Turnhout. Dat kan met de speurders op het team zeden, ofwel telefonisch op het nummer 014 40 80 80 (tijdens de kantooruren), ofwel via mail naar opsporingen@politieregioturnhout.be.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio