Vriendinnengroep Dancing Ladies gaat uit de bol voor goede doel

Dancing Ladies uit Vosselaar maken zich op voor hun zeventiende benefietfuif op zaterdag 30 november in zaal Den Biebob. Foto: RR

Vriendinnengroep Dancing Ladies gaat uit de bol voor goede doel

Print
Vosselaar -

Vriendinnengroep Dancing Ladies pakt op zaterdag 30 november al voor de zeventiende keer uit met een dansfuif voor het goede doel in zaal Den Biebob in Vosselaar. De opbrengst gaat dit jaar naar de vzw Feestvarken.

Al sinds 2010 organiseren de Dancing Ladies een dansfuif ten voordele van een goed doel. De benefiet Dance Like Nobody Is Watching zet op zaterdag 30 november vanaf 21u al voor de zeventiende keer zaal Den Biebob in Vosselaar in vuur en vlam. De volledige opbrengst van de dansfuif gaat telkens naar een goed doel dat met kinderen en met Vosselaar te maken heeft. De voorbije jaren schonken de vriendinnen al heel wat geld aan Cliniclowns, Jazzateljee, Funfabriek, of Make-A-Wish. Vorig jaar bracht de fuif nog 2.833 euro op voor het Lokaal Opvanginitiatief in Vosselaar.

“Dit jaar kozen we voor de vzw Feestvarken, een organisatie die kinderen in armoede een fijne verjaardag wil bezorgen”, vertelt Catrine Woestenborghs van Dancing Ladies uit Vosselaar. “Wat is er nu leuker dan samen plezier maken en een hele avond dansen en springen voor het goede doel? In tegenstelling tot de voorbije jaren weerklinkt niet alleen muziek van de jaren tachtig tot de nillies, maar gaat het om de beste muziek van vroeger tot nu.” Deejay Joris en deejay Luc verzorgen die avond afwisselend de sfeer. Toegangskaarten in voorverkoop kosten 8 euro en ter plaatse 10 euro. Van 21 tot 22u is het happy hour.

catrinewoestenborghs@hotmail.com

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio