Julie Vermeire wint ‘Dancing with the stars’

Julie Vermeire is de winnares van ‘Dancing with the stars’. Tijdens een spannend slot van het dansprogramma op VIER nam ze het een allerlaatste keer op tegen Jani Kazaltzis en Kelly Pfaff. Die moesten uiteindelijk het onderspit delven: de freestyle dans van Julie en haar danspartner Pasquale kon de kijkers thuis het meest overtuigen.

evdg

LEES OOK. Julie Vermeire (21): “Ik heb dingen meegemaakt die ik op mijn leeftijd niet moest meemaken”

De finale verliep net zoals de eerste editie van het dansprogramma: de drie overblijvende duo’s dansten elk twee dansen. De kijkers thuis konden stemmen op hun favoriete duo, de twee duo’s met de meeste punten moesten het nadien nog één keer tegen elkaar opnemen tijdens een dans van hun keuze. Jani Kazaltzis werd als eerste naar huis gestemd. “Maar ik ben zo blij dat Julie en Kelly hier nog zijn”, zei hij.

De twee vrouwen gaven tenslotte voor een allerlaatste keer het beste van zichzelf. De jury mocht nog commentaar geven, maar de punten werden deze keer enkel door de kijkers thuis gegeven. Die kozen uiteindelijk voor de dochter van Jacques Vermeire. Julie danste haar freestyle. Op Instruction van Jax Jones shaket ze er samen met danspartner Pasquale op los.

De passionele Argentijnse tango van Kelly en haar dansleraar Andrei:

Alle celebs en dansers kwamen ook nog één keer samen om het beste van zichzelf te geven in de grote finale van ‘Dancing with the stars’. Bekijk de video hieronder: