© ISOPIX

Meghan Markle praat over de mijlpalen van baby Archie

Op woensdag ontmoetten Meghan Markle en prins Harry families van militairen in het Broom Farm Community Centre in Windsor. Daar praatten ze met enkele kinderen en ouders en deelden ze meer informatie over hun baby Archie, die intussen zes maanden oud is.

“Kijk eens naar al jouw tandjes. Archie heeft er twee”, zei de hertogin van Sussex tegen een meisje. Ze wees naar haar onderlip om aan te tonen dat haar zoontje zijn eerste tandjes op die plek heeft gekregen. Verder gingen ze in dialoog met andere aanwezigen en deelden ze onder meer tips over het ouderschap. Zo komt de wereld ook te weten dat Archie momenteel al kan kruipen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Eerder raakten al andere details over het jongetje bekend. Zo lijkt hij dankzij zijn roodharige wenkbrauwen op zijn papa. Dat de baby, voor wie zijn mama wel eens het troetelnaampje Bubba gebruikt, al veel veranderd zal zijn als hij een volgende keer in het openbaar verschijnt, staat bij deze vast.

NIET TE MISSEN