© rr, Google Street View

Meisje aangereden op fietspad door elektrische fietser: getuigen op bakfiets gezocht

Bij een aanrijding aan het Harmoniepark raakte dinsdag een 17-jarig meisje lichtgewond. De aanrijder, een man op een elektrische fiets, reed vervolgens door. De familie van het meisje vraagt aan getuigen om zich te melden. Ook de man op de fiets wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

jtp

Het ongeval gebeurde dinsdag rond 8.20 uur ter hoogte van het kruispunt aan Harmonie. De 17-jarige Joanne was met haar koersfiets onderweg naar school. “Plots kwam er een man met een enorme snelheid van links aangereden. Mijn dochter viel vol op haar rechterzij op het fietspad, maar de man reed gewoon door”, vertelt haar moeder Ann Van Turnhout.

“Wat verderop stopte hij, om naar zijn fiets te kijken. Joanne riep nog naar hem, maar de man stapte weer op de fiets en reed gewoon door. Daarna reden er nog twee dames voorbij met een bakfiets, die hielpen haar ook niet en reden ook door”, legt Ann uit.

Joanne hield gelukkig enkel kneuzingen en blauwe plekken over aan het ongeval. Het voorwiel van de koersfiets staat volledige paraplu. “Ik wil een oproep doen naar de man om zich te melden bij de politie. Mogelijk was hij geschrokken na het voorval? Ook de dames op de bakfiets zou ik graag oproepen contact op te nemen”, aldus Ann.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio