© EPA-EFE

Zelden gebeurd: Keanu Reeves toont vriendin op de rode loper

De Amerikaanse acteur Keanu Reeves is in Los Angeles op de rode loper verschenen, hand in hand met zijn vriendin. Dat is bijzonder omdat de ‘Matrix’-ster zich in het verleden zelden op de rode loper liet zien met een partner aan zijn zijde.

vwh

Acteur Keanu Reeves (55) en kunstenares Alexandra Grant (46) liepen afgelopen zaterdag hand in hand op het LACMA Art + Film event in Los Angeles. Ze bleven elkaar vasthouden en wisselden tijdens het evenement verschillende liefdevolle blikken uit. Het was de eerste keer dat Reeves verscheen met een vrouw, aan wie hij romantisch wordt gelinkt, sinds hij zo'n negentien jaar geleden op de rode loper liep met zijn ex Jennifer Syme.

© Photo News

Volgens de internationale pers kennen Reeves en Grant, die er samen heel gelukkig uitzagen, elkaar al langer. De acteur en de artieste werkten eerder samen aan zijn boeken ‘Ode To Happiness’ uit 2011 en ‘Shadows’ uit 2016. Hoelang de twee een koppel vormen, is echter niet bekend.

Sinds 2001 is Reeves extreem discreet over zijn privéleven. In de late jaren 90 had hij een vaste relatie met actrice Jennifer Syme. Zij beviel in 1999 van hun doodgeboren dochtertje Ava. De tol was zo zwaar, dat het koppel enkele weken erna uit elkaar ging. In 2001 kwam ze zelf om het leven in een tragisch auto-ongeluk. Later werd Reeves onder meer gekoppeld aan Speed-collega Sandra Bullock, maar geen enkele relatie werd de voorbije negentien jaar bevestigd… tot nu.

MEER OVER Los Angeles