© FatFace

Deze kersttrui leidt tot hilariteit

Een kersttrui van het Britse merk Fat Face heeft een opvallend patroon. Een van de geborduurde ‘slingers’ lijkt wel erg veel op een ketting met borsten. Een foto van het ontwerp wordt gretig gedeeld op het internet.

vwh

De foto van de trui werd onder meer gedeeld op Mumsnet, een forum dat mama’s gebruiken om hun ervaringen op te delen. Aandachtige vrouwen merkten iets vreemds op aan de onderste slinger op de trui: met een beetje verbeelding, lijkt die op een aaneenschakeling van borsten. Tepels inclusief.

“Dit is geen knitwear, maar eerder titwear”, schreef iemand in de reacties onder de foto. “Je hoeft niet vreemd te kijken als iemand je lang bekijkt als je deze trui draagt”, komt ook terug in de commentaren. Bij het merk hebben ze intussen ook gereageerd op de opvallende creatie in hun collectie. Daar klinkt het dat het borsten-patroon niet met opzet is gemaakt.

Ze willen de toevallige gelijkenis nu wel op een goede manier gebruiken. Het label maakte bekend dat tien procent van de opbrengst van de truien aan CoppaFeel zal worden gedoneerd. Dat is een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van vroege detectie van borstkanker door vrouwen, jonger dan dertig, aan te moedigen om regelmatig hun boezem te controleren.

Voor de fans: de trui kost 56 pond (omgerekend 65 euro) en de webshop levert ook in België.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN