© Red Bull F1 team

Teamgenoot van Max Verstappen verkozen tot 'Driver of The Day'

Alex Albon, de teamgenoot van Max Verstappen, is tijdens de GP van de USA door de F1-fans verkozen tot 'Driver of The Day'.

F1journaal.be

Albon mocht de race van op de zesde plaats aanvatten maar door een ongelukkige aanrijding in de eerste bocht moest hij naar de pits en viel hij terug naar de allerlaatste plaats.

Van op die twintigste plaats reed Albon vervolgens een zeer sterke inhaalrace en slaagde hij erin om alsnog als vijfde over de finish te komen.

Ook de F1-fans was deze ijzersterke prestatie niet ontgaan en zij verkozen tijdens de race tot 'Driver of The Day'. Voor Albon was het de tweede keer dit seizoen dat hij tot 'Driver of The Day' werd verkozen.

Overzicht winnaars 'Driver of The Day-award':GP van Australië: Valtteri BottasGP van Bahrein: Charles LeclercGP van China: Alexander AlbonGP van Azerbeidzjan: Charles LeclercGP van Spanje: Max VerstappenGP van Monaco: Max VerstappenGP van Canada: Sebastian VettelGP van Frankrijk: Lando NorrisGP van Oostenrijk: Max VerstappenGP van Groot-Brittannië: Charles LeclercGP van Duitsland: Max VerstappenGP van Hongarije: Max VerstappenGP van België: Lando NorrisGP van Italië: Charles LeclercGP van Singapore: Sebastian VettelGP van Rusland: Sebastian VettelGP van Japan: Valtteri BottasGP van Mexico: Max VerstappenGP van de USA: Alex Albon

Meer F1-nieuws op F1journaal.be:

Meer sportnieuws