© RR

Winkelmagazine stelt familiezaken voor in Lier

De stad Lier heeft een nieuw shop- en belevingsmagazine laten maken. Het heet ‘Wat een dag!’ en valt vanaf maandag 4 november in de brievenbus in Lier en negen omliggende gemeenten.

CVR

“Met ‘Wat een dag!’ hebben we hét inspiratiemagazine voor de komende winterperiode samengesteld. Het maakt je wegwijs in al het moois wat Lier te bieden heeft aan shoppen, beleven, food en cultuur. Met tromgeroffel voeren we enkele (familie)zaken op, waar gedreven vakmensen aan het roer staan en ware kunstenaars hun culinaire passie delen”, zegt schepen van Economie en Toerisme Rik Verwaest (N-VA).

In het voorjaar kregen de Lierse handelaars, net als vorig jaar, de kans om deel uit te maken van dit bewaarexemplaar. Maar liefst 54 handelaars bundelden hun krachten. Het magazine werd op 87.500 exemplaren gedrukt en wordt gebust in Lier, Berlaar, Boechout, Duffel, Lint, Nijlen, Kontich, Putte, Sint-Katelijne-Waver en Ranst.

“De opmaak en verdeling van dit magazine is een van de vele acties die de stad uitrolt om Lier en zijn handelaars en ondernemers in de kijker te plaatsen, en koopattractie te stimuleren. De stad investeerde in dit derde shopmagazine 47.431 euro”, aldus Rik Verwaest.

Hebt u na 10 november nog geen exemplaar ontvangen of wilt u er graag eentje cadeau doen? Haal dan een exemplaar bij de deelnemende handelaars, in het stadskantoor of bij Visit Lier. U kunt het magazine nu al digitaal lezen.

www.shoppeninlier.beMEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio