Na dertien uur in de grime: Heidi Klum onthult eindelijk haar Halloweenkostuum

Heidi Klum hield iedereen in opperste staat van verwachting op donderdagavond. Naar aanleiding van haar grootse, twintigste Halloweenparty ging ze er helemaal voor met een kostuum waar maar liefst dertien aan gewerkt werkt. Het resultaat? Een schrikwekkend monster, dat het best omschreven kan worden als half robot, half alien.

VVA

© Charles Sykes/Invision/AP

New York vormde donderdagavond alweer het decor voor het populaire Halloweenfeest van Heidi Klum, dat dit jaar aan zijn twintigste editie toe is. Het Duitse model, met een grote voorliefde voor Halloween, wilde die verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan en hees zichzelf in een Halloweenkostuum dat zijn weerga niet kent. Zo werd er maar liefst dertien uur aan haar schrikwekkende look gewerkt.

Fans konden de transformatie dit jaar trouwens exclusief meevolgen. Niet enkel via haar sociale media waar ze haar volgers voortdurend op de hoogte hield van de vorderingen, maar ook live in New York, waar in de etalage van Amazon Books opgemaakt werd. Dertien uur later mag het resultaat er zeker wezen. Heidi Klum was compleet onherkenbaar, in haar kostuum dat wat weg had van een robot en een alien.

LEES OOK. Dat belooft: Heidi Klum druk bezig met look voor Halloween

Heidi Klum werd naar haar feest vergezeld door haar echtgenoot Tom Kaulitz, die zich verkleed had als verongelukte astronaut. Een geslaagd duo in elk geval. De voorbije jaren verkleedde het Duitse model zich ook al als Fiona uit ‘Shrek’, als Jessica Rabbit, als Cleopatra, als menselijk lichaam ...

© Charles Sykes/Invision/AP

NIET TE MISSEN