Sporten we binnenkort voor een slimme spiegel?

Je hoeft het huis niet te verlaten, je sport wanneer en hoe jij dat wenst en je wordt bijgestaan door een virtuele personal trainer. Het bedrijf Mirror zet alles op alles om zijn interactieve, slimme gymspiegel in de markt te zetten en gaat daarvoor een samenwerking aan met Lululemon, een populaire sportkledingfabrikant.

Mirror, het bedrijf achter de interactieve gymspiegel, is druk bezig om zijn product wereldwijde bekendheid te verschaffen. Zo kondigde het bedrijf op woensdag aan dat het 34 miljoen dollar, omgerekend 30,5 miljoen euro, ingezameld heeft bij externe investeerders om het product verder te ontwikkelen. Ook model Karlie Kloss zou in het project ingetekend hebben.

Tegelijkertijd maakte het bedrijf ook bekend dat ze de samenwerking aangegaan zijn met Lululemon. De populaire sportkledingfabrikant zal exclusieve workoutprogramma’s aanleveren, waarbij bij de start de focus wordt gelegd op meditatiesessies met de sportambassadeuren van het lifestylemerk. De voormalige balletdanseres Brynn Putnam, die Mirror oprichtte, was in het verleden ook een ambassadeur van Lululemon.

NIET TE MISSEN