© rr

Eerste run & bike met obstakels in trappistenbossen

Zin in een sportieve Allerheiligen? Op vrijdag 1 november organiseert de White Cliffs of Malle de eerste editie van ‘den Tripel van Malle’ in Westmalle, een obstacle run & bike waar je als duo een parcours moet afleggen. De ene loopt, de andere trapt op de mountainbike.

kma

De eerste Tripel van Malle vindt plaats op en rond het domein van de Mintjens Arena in Westmalle. Er wordt een lus van vijf kilometer uitgestippeld in de groene omgeving. “Beide sporters starten op hetzelfde moment waarbij één persoon fietst met een mountainbike en de andere persoon loopt”, legt Jan Hens van de White Cliffs of Malle uit. “Je moet steeds in elkaars buurt blijven om samen te finishen. Wel mag je onderling zoveel wisselen als je wil.”

Na een unieke start op het domein zullen zowel de lopers als de fietsers eerst wat obstakels moeten overbruggen om vervolgens samen enkele kilometers af te leggen in de Trappistenbossen.

De organisatie biedt afstanden van vijf, tien of vijftien kilometer aan. De voorinschrijvingen zijn open tot woensdag 22u, daginschrijven kan tot een half uur voor de wedstrijd van keuze.

“Dankzij een fijne samenwerking met Play&Sport is er gedurende de hele voormiddag binnen in de sporthal kinderanimatie voorzien zodat ouders even ongestoord kunnen sporten”, vertelt Jan Hens. “Nakaarten kan in de cafetaria van de Mintjens Arena.”

Verdere info is te vinden op www.tripelvanmalle.be.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio