© rr

Verdachten van drugsuithaling blijven in de cel

De raadkamer heeft de aanhouding van drie verdachten van een poging tot drugsuithaling verlengd. Het drietal werd zondagochtend opgepakt in de Waaslandhaven.

sare

Een bewakingsagent van de firma Medrepair, een onderdeel van de MPET-terminal aan het Deurganckdok in de Waaslandhaven, merkte zondagochtend drie verdachten op. De mannen droegen jassen van de Haven van Antwerpen om niet op te vallen, volgens onze info werden ze betrapt toen ze over de omheining kropen. De politie werd opgeroepen en niet veel later konden agenten Mohamed Y. (21), Ibrahim D. (21) en Mounir B. (25). Drugs werden er op de terminal niet gevonden maar het drietal had wel materiaal bij om containers te openen.

De drie Antwerpenaars werden zondagnamiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter, ze werden aangehouden op verdenking van mededaderschap aan poging tot invoer van verdovende middelen en voor deelname aan een criminele organisatie. Hun aanhouding werd vrijdag met een maand verlengd door de raadkamer, zo bevestigt het parket.

MEER OVER Rechtbank Antwerpen

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio