Hele week volop griezelen in House of Horror in Merksem

Halloween staat voor de deur en ook in Antwerpen kom je als griezelfan aan je trekken. Net als vorig jaar kan je terecht in het ‘House of Horror’. Een oud schoolgebouw in Merksem kreeg een volledige make-over en vanaf 25 oktober zorgen bijna 40 acteurs er een week lang voor bibberende benen. Nieuw dit jaar is de aparte kinderverdieping, voor de kleinsten én voor wie een bang hart heeft...

Dit jaar werd het schoolgebouw omgetoverd tot een horrorhuis met 3 nieuwe ‘scarezones’, zo zijn er op de eerste verdieping ‘Killer clowns’, dwalen er op de tweede verdieping moordlustige geesten en als je dan nog naar de derde verdieping durft, wordt je daar aangevallen door bloeddorstige zombies.

Maar je kan er niet alleen door de verschillende verdiepingen dwalen, naast al dat engs is er met ‘Perky’s back!’ ook nog een heuse horrorshow. En wie denkt dat al dat griezelen niets is voor kleine kinderen, kan er op 29 en 30 oktober terecht op de nieuwe kinderverdieping van het House of Horror. Die is overdag open en daar waren de organisatoren wat minder kwistig met het nepbloed.

Alle info over House of Horror vind u hier.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio