© Isosport

Westerlo maakt zich op voor belangrijk duel met OHL: bezoekersvak eerste keer in 8 jaar uitverkocht

Westerlo leeft helemaal op dit seizoen. Met nog drie speeldagen te gaan in de eerste periode, staat het gedeeld eerst in 1B. Voor de cruciale confrontatie met rechtstreekse concurrent OH Leuven is het Westels bezoekersvak dan ook helemaal uitverkocht. En dat is al 8 (!) jaar geleden.

tsfn

De mannen van Bob Peeters staan in de stand op een gedeelde eerste plaats met OH Leuven. De uitslag na de onderlinge confrontatie aan Den Dreef bepaalt niet alles, maar is toch van vrij groot belang. Net daarom trommelde de club uit de Kempen haar aanhang afgelopen week op om massaal aanwezig te zijn voor de uitwedstrijd in Oud-Heverlee. Zo is bijvoorbeeld het busvervoer richting Leuven gratis.

De laatste keer dat het bezoekersvak van Westerlo uitverkocht raakte, was in de bekercampagne van 2011. Een succes dus, want in de uitwedstrijd van de halve finales tegen Cercle Brugge speelde het 3-3 gelijk. Na een 0-0-gelijkspel in de heenwedstrijd was dat genoeg om richting Heizel te trekken. In de finale verloor het wel van Standard met 3-0.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KVC Westerlo

Meer voetbalnieuws