Véronique De Kock is het gezicht van Max Factor

Voormalig Miss België Véronique De Kock mag zich voortaan ambassadrice noemen van Max Factor. Dat kondigt de Belgische tak van het make-upmerk donderdag aan in een persbericht.

vwh

Vanaf de derde week van oktober is de nieuwe campagne van het merk te zien, met Véronique De Kock als uithangbord. “Ze sluit perfect aan bij onze waarden. Ze omarmt het leven en is een sterke, krachtige vrouw met een no-nonsense houding, die haar succesvolle carrière en haar privéleven perfect kan managen”, zegt Guilhem Widmer, manager van de Coty Group in de Benelux.

De Kock zelf is enthousiast over deze beautycampagne. “Schoonheid zit vanbinnen maar een onberispelijke make-up look is een kunst”, klinkt het in hetzelfde persbericht. Op Instagram laat ze aan haar volgers weten dat een geheimzinnige fotoshoot volledig in het teken stond van deze opdracht. “Weten jullie nog dat ik een tijdje geleden een secret shoot had? Tada, het resultaat”, staat er te lezen bij een reeks beelden uit de campagne.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN