Tweesterrenrestaurant Sea Grill gaat verhuizen

Het tweesterrenrestaurant Sea Grill, onder de culinaire leiding van chef Yves Mattagne, verhuist. Vanaf begin mei kunnen gasten tafelen in La Villa Lorraine, dat momenteel één Michelinster naast de naam heeft staan.

vwh

Sea Grill is momenteel gevestigd in het Radisson Blu hotel in Brussel, maar chef Yves Mattagne en zijn hele team zullen op 7 mei verhuizen naar La Villa Lorraine. Dat maakten persmedewerkers donderdag bekend. De inrichting en inrichting van het restaurant, op een steenworp van het Terkamerenbos, zal helemaal veranderen.

De originele Sea Grill blijft open tot 31 december. Daarna sluiten de deuren wegens werkzaamheden in het Radisson Blu. Die werken verhinderen het verder runnen van het tweesterrenrestaurant. Chef Mattagne zal zich van 15 januari tot 30 april vestigen in een pop-up, waarvan de locatie momenteel nog niet bekend is.

Wat betreft La Villa Lorraine, gelegen in het uiterste zuiden van Brussel: de zaak blijft open tot 22 februari. Vervolgens sluiten ook deze deuren voor een periode van 2,5 maanden en verhuist de brasserie naar een pop-up.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Eten & Drinken