Oppositieraadslid: “Nieuwe technische dienst Zoersel kost drie keer meer dan nieuwe technische dienst Schilde, hoe kan dat?”

Het nieuw gebouw van de technische dienst zal er zo uitzien. Foto: rr

Oppositieraadslid: “Nieuwe technische dienst Zoersel kost drie keer meer dan nieuwe technische dienst Schilde, hoe kan dat?”

Print
Zoersel -

In de Achterstraat in Sint-Antonius is de gemeente gestart met de bouw van een nieuwe technische dienst. De nieuwbouw wordt gezet door aannemer Van Roey en zal 3,5 miljoen euro kosten.

Oppositieraadslid Tom Sleeuwaert (H-eerlijk Zoersel) vindt dat veel geld. “De gemeente Schilde plant een nieuwe technische dienst aan de Rozenhoek. Schilde investeert 1,1 miljoen euro in het project”, aldus Sleeuwaert dinsdag in de gemeenteraad. “Onze nieuwe technische dienst is 60 vierkante meter kleiner, maar kost wel drie keer meer. Schilde en Zoersel zijn vergelijkbare gemeenten. Zo’n groot verschil in afwerking kan dat toch niet zijn? Of zijn we een sixtijnse kapel aan het bouwen?”, vroeg hij.

De nieuwe technische dienst vervangt de technische dienst aan het Zonneputteke in Zoersel, waar woningen komen. Sleeuwaert drong erop aan om volgende keer een tweede opinie te vragen.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio