© Burger Brands

Nieuwe Burger King deelt gratis Halloweenburgers uit op 31 oktober als kind in griezelkostuum komt

Na meer dan een jaar geruchten opent op 30 oktober de Burger King Zandhoven op de Liersebaan in Massenhoven, vlak bij de brug over het kanaal.

kma

Het 31ste Burger King-restaurant in België opent zijn deuren aan de vooravond van Halloween op woensdag 30 oktober. De ideale gelegenheid voor de hamburgerketen om de nieuwe bezoekers uit te nodigen om met het gezin Halloween te komen vieren in het restaurant. Elke klant die op donderdag 31 oktober langskomt, in het gezelschap van een kind in griezelkostuum, ontvangt een gratis Ghost Whopper. Deze tijdelijke editie van de bekende Whopper-hamburger is speciaal voor Halloween de komende drie weken beschikbaar in alle Belgische restaurants en is herkenbaar aan het spierwitte broodje dat gekenmerkt wordt door een cheddarsmaak.

Burger King opent met Zandhoven zijn vierde restaurant in de provincie Antwerpen. Eerder openden al de vestigingen op de Antwerpse Meir en aan de Kinepolis Antwerpen, net als het snelwegrestaurant aan de E19 richting Breda in Minderhout.

© burger brandsMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio