© Bart Van den Langenbergh

Automobilisten moeten wegomlegging volgen

E34 gaat in Oud-Turnhout weekend dicht voor nieuwe asfalt

De E34 ter hoogte van Oud-Turnhout is van vrijdagavond 25 oktober tot en maandagochtend 28 oktober afgesloten in de richting van Antwerpen voor asfalteringswerkzaamheden.

bvdl

De vernieuwing van de E34 in Oud-Turnhout en Mol-Postel is bijna achter de rug. De autosnelweg gaat in de richting van Antwerpen nog wel twee keer even dicht om de definitieve asfaltlaag te plaatsen. Van vrijdag 25 oktober om 20u tot en met maandag 28 oktober om 5u is de E34 in Oud-Turnhout afgesloten in de richting van Antwerpen. Het verkeer komende van Nederland moet de snelweg verlaten aan de afrit Retie en wordt omgeleid naar de oprit Turnhout-centrum. Voor het verkeer richting Nederland is er geen hinder.

Kort voor het weekend wordt de rijrichting Nederland opnieuw vrijgegeven en rijdt het verkeer er op de vernieuwde rijstroken. De afsluiting van de E34 richting Antwerpen ter hoogte van de werfzone Mol-Postel vindt wellicht plaats tijdens het eerste weekend van november. Oorspronkelijk had het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) deze laatste fase gepland tijdens één weekend, maar om praktische en kwaliteitsredenen wordt het asfalteren toch opgesplitst over beide zones.

© awv

MEER OVER Mobiliteit Kempen