© Google Street View

Viertal aangehouden voor poging inbraak in Lidl

Er loopt bij het parket van Antwerpen, afdeling Mechelen, een gerechtelijk onderzoek naar een inbraakpoging bij een filiaal van Lidl in Duffel op zondag 20 oktober. Politiezone Bodukap kreeg zondag rond 20.30u een oproep voor een poging tot diefstal in het Lidl-filiaal in Duffel. In de oproep was er sprake van personen die zich op het dak bevonden. De politie ging meteen ter plaatse en kon vier verdachten aantreffen.

De verdachten waren het Lidl-filiaal niet binnengeraakt. Uit de containers buiten werden verschillende (vervallen) voedingswaren, dranken en werkmateriaal klaargezet om mee te nemen. De vier verdachten, tussen 30 en 44 jaar oud en woonachtig in Luik, werden gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Mechelen.

De onderzoeksrechter heeft de vier woensdag aangehouden. Vrijdag verschijnen ze voor de raadkamer. Het onderzoek onder leiding van de onderzoeksrechter wordt gevoerd door de lokale recherche van de politiezone Bodukap in samenwerking met de federale gerechtelijke politie Antwerpen.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio