Meghan Markle verschijnt voor het eerst in het openbaar na controversiële documentaire

Amper een dag na de première van de veelbesproken documentaire over prins Harry en Meghan Markle, vertoonde die laatste zich alweer in de openbaarheid. Tijdens een evenement in de Royal Albert Hall in Londen was ze gewoon weer haar stralende zelve.

flb

Meghan Markle was dinsdagavond de eregast tijdens de One Young World-top in de Londense Royal Albert Hall. Op die top worden 53 jonge wereldleiders samengebracht en de hertogin was er in de hoedanigheid van haar rol als vicepresident van het Commonwealth Trust van de Queen. Harry was niet van de partij en dus moest ze voor het eerst alleen in de openbaarheid verschijnen na de opmerkelijke en veelbesproken documentaire ‘Harry & Meghan: an African journey’.

In de ITV-documentaire, die maandag in première ging, vertelde Meghan Markle onder andere dat ze het moeilijk heeft met haar nieuwe functie als lid van de koninklijke familie en zich kwetsbaar voelt. De impact van de constante negatieve berichtgeving in de Britse roddelpers, bleek ze naar eigen zeggen duidelijk onderschat te hebben. Nochtans de reden waarom haar vrienden haar hadden aangeraden om niet met de prins te trouwen.

Maar daar leek ze zich dinsdagavond maar weinig meer van aan te trekken. Met een enorme glimlach en in een opvallende paarse jurk begaf ze zich onder luid applaus naar het podium om er de aanwezige gasten te vergezellen. Alsof er nooit een vuiltje aan de lucht was geweest.

bekijk ook

Meghan Markle door vriend en vijand afgekraakt in documentaire, maar fans springen in de bres: “Jaloezie”

“Ik ben hier als moeder, gekleurde vrouw en jullie zus”: Meghan steekt vrouwen een hart onder de riem tijdens ontroerende speech

Ze is terug: Meghan Markle maakt eerste publieke verschijning sinds bevalling

NIET TE MISSEN