© ISOPIX

Keira Knightley deelt naam van dochtertje

Keira Knightley (34) en haar man James Righton verwelkomden zo’n zeven weken geleden een tweede dochtertje. In een interview met The Telegraph maakt de actrice de naam van het meisje bekend en heeft ze het over borstvoeding. “Mijn borsten staan op ontploffen.”

flb

Nadat ze met Edie (4) al een dochter had gekregen, heeft Keira Knightley er zo’n zeven weken geleden nog een tweede op de wereld gezet. Het meisje kreeg de naam Delilah, maakt de ‘Pride & prejudice’-ster nu bekend via een interview met de Britse krant The Telegraph.

Hoewel ze een drukke agenda heeft, moet ze dus het kersverse moederschap en de borstvoeding daarmee zien te combineren. Niet altijd zo evident blijkbaar en iets waar veel planning bij komt kijken. “Ik ga nu zo’n zes uur niet bij mijn baby zijn en dus heb ik drie maaltijden voor haar afgekolfd. Als ik dat niet doe, dan staan mijn borsten op ontploffen. Letterlijk, want dan vliegt het alle kanten uit.”

Maar daarmee wil ze niet gezegd hebben dat ze het lastiger heeft dan andere mama’s. “Ik moet zeker wel rekening houden met dat afkolven, maar dat moet iedereen. Afkolven, afkolven, telkens maar afkolven.”

NIET TE MISSEN