© ISOPIX

Kanye West geeft Kim Kardashian voor haar verjaardag verrassend cadeau van 1 miljoen

Wat geef je aan een vrouw die alles heeft? Dat is ongetwijfeld de vraag waar Kanye West elk jaar opnieuw mee wordt geconfronteerd bij de verjaardag van zijn echtgenote Kim Kardashian. Toch slaagde hij erin haar dit jaar te verrassen.

flb

Kim Kardashian vierde maandag haar 39ste verjaardag en kreeg naast de vele cadeautjes van vrienden en familie een wel heel bijzonder van haar echtgenoot Kanye West en hun kinderen. Dit keer geen peperdure auto of handtas, maar wel een donatie van een miljoen dollar (of 899.000 euro) aan vier organisaties die zich inzetten voor het hervormen van de Amerikaanse justitie, tegenwoordig een van de stokpaardjes van de realityster.

Een gebaar waar ze duidelijk heel blij mee was en op Twitter over vertelde. “Ik kreeg fantastische cadeautjes van de hele familie waaronder enkele mooie handtassen, maar Kanye doneerde in mijn naam ook een miljoen dollar aan mijn favoriete goede doelen die hard werken aan de hervorming van het gevangenissysteem. Dit vult mijn hart met zoveel vreugde.”

Kim kondigde enige tijd geleden al aan dat ze de ambitie heeft om advocaat te worden en dat voornemen blijkt haar menens te zijn. In 2019 alleen al slaagde ze erin om, via financiële steun en oproepen langs haar populaire sociale media, zeventien onterecht veroordeelde gevangen vrij te krijgen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN