Waterzooi Keurslager Celens haalt brons bij Peter Goossens. “Iets te weinig Gents en te veel Westmals”

Keurslager Luc Celens met chef Peter Goossens dinsdag tijdens de waterzooi-finale in restaurant Hof van Cleve. Hij maakte de waterzooi zoals ze hem in de Kempen het liefst lusten. Foto: rr

Waterzooi Keurslager Celens haalt brons bij Peter Goossens. “Iets te weinig Gents en te veel Westmals”

Malle -

Sterrenchef Peter Goossens vond de waterzooi van Keurslager Celens uit Westmalle ietsje te gebonden, maar dat is omdat zijn klanten hem zo het liefst lusten. Toch is Luc Celens heel fier op de knappe derde plaats die hij dinsdag in restaurant Hof van Cleve in Kruishoutem behaalde in de finale van De Kristallen Kroon.

De Kristallen Kroon is een prestigieuze nationale wedstrijd van keurslagers, die dit jaar als thema ‘waterzooi’ had. 170 keurslagers mochten aan de competitie deelnemen. Uit de vijftien werkgroepen werden ...

.

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!