© © Kris Van de Sande - www.krisvandesande.be

Kinepolis opent binnenkort IMAX-zaal in Antwerpen

De Kinepolis-vestiging in Antwerpen krijgt in december een IMAX-zaal. Dat maakte de bioscoopketen zelf bekend. Na Brussel wordt het de tweede zaal in België van zijn soort. ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ zal één van de eerste films zijn die er worden vertoond. IMAX moet de bioscoopganger de meeste scherpe beeldkwaliteit kunnen aanbieden. De zaal biedt plaats aan 371 filmliefhebbers.

“IMAX staat voor een exclusieve filmervaring die erg gewaardeerd wordt door onze klanten. Met deze tweede IMAX-zaal willen we meer Belgische filmliefhebbers de kans bieden film in IMAX te beleven”, zegt CEO Eddy Duquenne.

“IMAX Antwerpen past in onze strategie om klanten de keuze te bieden tussen verschillende soorten belevingen, denk bijvoorbeeld ook aan Laser ULTRA en 4DX. We merken dat de klanttevredenheid in deze premiumzalen doorgaans erg hoog is; film kijken wordt er nog een stuk intenser en dat wordt vooral bij actierijke content als een meerwaarde ervaren.”

Fans die ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ in IMAX (Antwerpen of Brussel) willen beleven, kunnen vanaf vandaag tickets reserveren via www.kinepolis.be.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio