© BELGA

Man vrijgesproken na massale vechtpartij op Turnhoutsebaan

Een ruzie over een meisje zorgde in de lente van 2017 voor grote spanningen tussen twee Borgerhoutse drugsclans. Die vete zou ontaarden in een massale vechtpartij op de Turnhoutsebaan. De correctionele rechtbank van Antwerpen besliste dinsdag om de enige beklaagde vrij te spreken van de tenlasteleggingen. De rechtbank acht de feiten niet bewezen.

vdaa

LEES OOK: Borgerhoutse drugsclans op de vuist om meisje

Reda Mohamed C. had een tijdje een relatie met een meisje uit de clan El O. , maar dat was geen match made in heaven. De clan El O. vond dat hij hun nichtje niet goed behandelde. Er volgde een reeks klachten wegens slagen en verwondingen. In april 2017 komt het aan een eethuis op de Turnhoutsebaan tot een uitbarsting. Getuigen zien een massale vechtpartij, waarbij messen, staven en pepperspray worden gebruikt. Reda Mohamed C. blijft, bont en blauw geslagen, achter op straat.

Enkel “slachtoffer” Reda Mohamed C. werd vervolgd en moest het voor de rechtbank komen uitleggen. Hij riskeerde een celstraf van dertig maanden, maar de correctionele rechtbank van Antwerpen besliste dinsdag dus om C. vrij te spreken van de tenlasteleggingen. De feiten werden geacht niet bewezen te zijn.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio