Fay steelt de show in ‘Dancing with the stars’, Christoff moet vertrekken

De kandidaten van Dancing with the stars dansten zondag twee keer: een groepsdans en een choreografie met een belangrijk persoon in hun leven. De trouwe fanschare van Christoff kon hem deze keer niet redden. Met een juryscore van 29 punten eindigde de zanger helemaal onderaan in het klassement. Viktor Verhulst kroop door het oog van de naald met één puntje meer. De kijkers beslisten om Christoff naar huis te sturen.

dvg

LEES OOK. Jan Kooijman reageert na kritiek op puntensysteem ‘Dancing with the stars’: “Het is geen dictatuur van de jury”

Christoff koos voor een zwoele samba met zijn toekomstige man Ritchie. Niet alleen was het de eerste keer dat twee mannen samen dansten in Dancing with the stars, het was ook een primeur voor Christoff en Ritchie zelf: het koppel danste nog nooit eerder samen. Helaas leverde dat weinig op. Volgende week staan nog vijf BV’s aan de start van Dancing with the stars.

Kelly Pfaff danste samen met haar nichtje en metekindje Fay. Zij gaf het beste van zichzelf en kreeg van jurylid Jan Kooijman een 10 mee naar huis.