© Jan Brys

Acht creatieve dames openen pop-up Just Us in Promenade: “Lifestyle, fashion en decoratie”

In het Kapelse winkelcentrum Promenade opende zaterdagochtend de pop-up Just Us. Acht dames bundelden hun krachten, huurden samen een pand en bieden er nu elk hun eigen assortiment aan.

Het concept was al een tijdje aan het broeden bij Christel en Pascale. “Wij liepen elk apart met de idee rond om een pop-up op te starten. Toen we elkaar spraken, vonden we het te riskant om met zijn tweetjes te beginnen. We vonden gelukkig nog zes andere dames die mee wilden doen”, legt Christel Stas uit.

“Onze pop-up blijft al zeker open tot eind december. Als het een succes wordt, doen we verder. Dat kan eventueel ook elders. Wij hebben allemaal een job en doen dit voor en na. We hebben een beurtrol uitgewerkt zodat de winkel dagelijks open is. In het pand hiernaast organiseren we workshops, onder meer voor mama’s en kinderen samen. Die vinden vooral tijdens de herfstvakantie plaats. De eerste workshop staat gepland voor maandag 28 oktober. De veelal handgemaakte producten die we verkopen kan je catalogeren als fashion, lifestyle en decoratie en dat voor alle budgetten en leeftijden”, aldus nog Pascale Nagels.

Op dit ogenblik staan er in de Promenade vijf panden leeg op een totaal van 40.

MEER OVER Net Open

Tips om te Doen!