Dineren voor spektakelmusical ‘40-45’ kan binnenkort in exclusief restaurant van Roger Van Damme

Studio 100 maakt bekend dat het nieuwe restaurant Chef’s Club in het Pop-Up Theater in Puurs als eerste kok topchef Roger Van Damme verwacht. De deuren zullen openen in november.

Elisabeth Van Gestel

Bekende njam!-chef Roger van Damme, uitbater van het Antwerpse restaurant ‘Het Gebaar’ dat in 2010 een eerste Michelinster kreeg, zal vanaf november tot de zomer van 2020 voor het menu zorgen van het nieuwe restaurant Chef’s Club in het Pop-Up Theater van Studio 100.

Het restaurant is deel van een vip-formule van de verschillende voorstellingen die in het theater te zien zullen zijn. Het hoopt de beleving van de bezoekers ook op culinair vlak naar het hoogste niveau te tillen. Men beleeft de voorstellingen waaronder ‘40-45’ en de musical ‘Daens’ vanop de eerste rijen en kan voor en na genieten van de kunsten van de topchef.

Roger van Damme: “Ik kijk er heel erg naar uit om in het exclusieve kader van de Chef’s Club mensen te laten genieten van mijn gerechten. Dat ze dit kunnen doen in de unieke setting van de Chef’s Club én in combinatie met een topproductie als ‘40-45’ of ‘Daens’, maakt de ervaring extra bijzonder.”

NIET TE MISSEN