© Wat Een Dag

Na ‘Wat een jaar’ komt VTM met nieuwe talkshow ‘Wat een dag’

De nieuwe talkshow van VTM krijgt vorm. Dat het laatavondprogramma van start gaat op maandag 28 oktober met creatief directeur Davy Parmentier (36) als gastheer lag al vast. Nu heeft zijn programma ook een naam: Wat een dag. Niet te verwarren met Wat een jaar, de nostalgische studioshow van Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel.

dvg

Wat een dag wil zich nestelen tussen Vandaag en Gert late night, de concurrerende talkshows van Eén en Vier. Parmentier combineert actualiteit met bezoekjes van bekende schermgezichten. Zo krijgen Andy Peelman en kersvers VTM-gezicht Julie Van den Steen hun eigen rubrieken. Ook ontvangt Parmentier dagelijks gasten in zijn studio in Vilvoorde en schotelt hij telkens de tien leukste verhalen van de dag voor.

LEES OOK. Na vertrek bij VRT: Julie Van den Steen werkt nu bij VTM

De talkshow wordt Parmentiers debuut als schermgezicht. Vier dagen per week sluit Wat een dag de televisieavond bij VTM af, telkens rond 22.55 uur. “Dat late uitzenduur is een voordeel”, zegt Parmentier. “Het is het ideale moment om te experimenteren met een nieuw format en met mij als nieuwe host.”

Parmentier blijft ook aan de slag als creatief directeur bij de zender.

MEER OVER VTM