Vluchtende drugsdealer na paar weken gevat

Foto: victoriano moreno

Vluchtende drugsdealer na paar weken gevat

Print
Merksem / Deurne -

Een 21-jarige vermoedelijke dealer is deze week opgepakt. Hij kon eind september aan de politie ontkomen na een achtervolging in Merksem.

De politie zag eind september hoe vanuit een auto op de parking van hamburgerrestaurant McDonald's op de Lambrechtshoekenlaan drugs verkocht werden. Het wijkondersteuningteam wilde de bestuurder aanspreken maar die koos het hazenpad. “Hij scheurde weg en botste tegen een transformatorkast”, zegt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. “Een van onze collega’s werd meters meegesleurd met het voertuig van de man. Met zijn auto ramde hij een van onze voertuigen.” De man reed in zijn vlucht nog enkele paaltjes om maar kon toch ontkomen.

De afgelopen weken zocht de politie verder naar de verdachte. Er werden verschillende huiszoekingen gedaan op adressen waar hij kon verblijven. “Daarbij werden cannabis, hasj, weegschalen en verpakkingsmateriaal in beslag genomen”, zegt Bruyns.

De man zelf bleef echter onvindbaar. Tot hij afgelopen weekend opgepakt kon worden door het wijkteam van de afdeling Oost. De 21-jarige man werd aangehouden door de onderzoeksrechter en verschijnt vrijdag voor de raadkamer.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio