Uitbreiding woonzorgcentrum Sint-Vincentius uitgesteld door aanwezigheid vervuild terrein

De bouwput in de Dorpstraat is veranderd in een vijver. Anne Cauwe, directeur van het WZC Sint-Vincentius, spreekt over ’t Zwin van Ekeren, omdat hier veel vogels neerstrijken. Foto: W&F

Uitbreiding woonzorgcentrum Sint-Vincentius uitgesteld door aanwezigheid vervuild terrein

Antwerpen / Ekeren -

De werken voor de uitbreiding van het woonzorgcentrum Sint-Vincentius in de Dorpstraat-Kloosterstraat liggen al sinds het bouwverlof stil. De aanvraag van een milieuvergunning voor het oppompen van het grondwater werd geweigerd. “Een vervuild terrein in de nabije omgeving is de boosdoener”, weet Anne Cauwe, directeur van het woonzorgcentrum.

Het woonzorgcentrum Sint-Vincentius is in 2014 gestart met grootse vernieuwingswerken. Een eerste fase in de Fr. Lenaertstraat en Molenstraat is voltooid. De residenten verhuisden in 2016 van het oude ...

.

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!