© Paul Keyenberg

Kasterlee maakt zich op voor pompoendag

De markt van Kasterlee lag er dinsdag nog redelijk ontoegankelijk bij maar tegen zondag is de markt weer klaar om duizenden bezoekers te ontvangen op de jaarlijkse pompoendag. Het evenement loopt van 10u tot 18u en zal naast de vele stands en animatie ook de populaire pompoenweging als blikvanger bieden.

pkk

De reeks evenementen waarin pompoenen centraal staan, houden maar niet op in Kasterlee. Het marktcomité brengt alles in gereedheid om zondag weer talloze liefhebbers van de kleurrijke vruchten te ontvangen. Vooral de lekkerbekken krijgen een ruim aanbod van pompoenfrietjes, pompoenbier en andere lekkernijen. Muziek en animatie doen de rest.

Elke bezoeker betaalt 3 euro toegang en ontvangt in ruil een bonnenblad. Daarmee krijgt u op heel wat plaatsen korting op allerlei aanbiedingen. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen. Walter Van Gorp van de organisatie is er gerust in. “De werken die nu aan de gang zijn, liggen tegen zondag achter de rug. De markt, de parking van supermarkt Delhaize, een deel van de Retiesebaan en een deel van Binnenpad zijn klaar om de vele standhouders en bezoekers een plaatsje te bieden”.

www.visitkasterlee.be

MEER OVER DOEN!-tips Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio