Pommeline sneert naar ex Fabrizio met boodschap op T-shirt

‘Temptation Island’-verleidster Pommeline Tillière heeft een weinig subtiele boodschap voor haar ex-verloofde Fabrizio Tzinaridis, ook bekend als verleider uit het Vijf-programma. De man is gewaarschuwd dat “het beste niet meer op zijn pad zal komen.”

vwh

Op zondag deelde de blondine een opvallende foto met haar half miljoen volgers. Daarop poseert ze tegen een babyroze achtergrond in een Calvin Klein-slip en cropped top met niet mis te verstane boodschap aan het adres van haar ex. “Ik zou je het beste toewensen, maar je hebt het al gehad”, staat er te lezen.

In het onderschrift beklemtoont ze dat de quote wel degelijk voor Fabrizio bedoeld is door hem te taggen. “Sorry, maar geen sorry”, staat er nog te lezen naast een reeks emoticons. De 26-jarige man heeft zelf op het beeld gereageerd. “Auwtch, touché”, staat er te lezen in zijn eerste commentaar. In een tweede steekt hij een digitale middelvinger op.

Wat voorafging: de Gentse Pommeline dook begin 2017 op in Temptation Island. Ze was de reden voor een breuk tussen koppel Merijn en Lisa. Naar het einde van het programma toe, begon ze immers een romance met de man. Een seizoen later maakten we kennis met verleider Fabrizio, die zijn pijlen richtte op de Nederlandse Daniëlle.

Het lot en de vele ‘Temptation’-feestjes brachten verleiders Pommeline en Fabrizio, die overigens samen in een tattoozaak werkten, op amoureus vlak samen. Er kwam in oktober 2018 zelfs een huwelijksaanzoek van. Een nieuw concept van het programma ‘Temptation Island VIPS’ saboteerde echter hun trouwplannen. Hij ging ervandoor met verleidster Julia, waardoor de verloving werd verbroken.

bekijk ook

Het koppel in betere tijden: Fabrizio vraagt Pommeline ten huwelijk

NIET TE MISSEN