57-jarige Bosniër bekent moord op Maria (88) aan Stadswaag

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft in de loop van de voormiddag N.T., een 57-jarige Bosniër, aangehouden voor de moord op Maria Struyf (88) aan de Stadswaag.

jtp

Maria (88) gruwelijk vermoord door ex-buur tijdens wandeling met hondje: buurt Stadswaag geschokt

De hulpdiensten werden gisterennamiddag opgeroepen voor een vrouw die zwaargewond op een bankje op de Stadswaag in Antwerpen zat. Omstaanders dienden haar de eerste zorgen toe in afwachting van de hulpdiensten.

Het slachtoffer werd nog in allerijl overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis, maar in de loop van de avond is de vrouw aan haar verwondingen overleden. De politie had snel een verdachte in beeld en iets voor 20 uur kon de 57-jarige Bosniër gearresteerd worden in het Centraal Station.

De onderzoeksrechter heeft de man deze voormiddag verhoord. Tijdens dat verhoor heeft de vijftiger de feiten bekend. “De feiten zijn gekwalificeerd als moord en donderdag zal de verdachte voor de raadkamer verschijnen. In het belang van het verdere onderzoek kan er niet meer informatie worden vrijgegeven”, aldus het Antwerpse parket in een persbericht.

© vdaa

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio