Winkel verkoopt duurzaam gekweekt vlees en groenten: “We willen teruggaan naar de echte oorsprong van ons voedsel”

Zaakvoerders Ivan Dewit en Natalie Eykmans met zoontje Espen in de winkel. Foto: Tommy Maes

Winkel verkoopt duurzaam gekweekt vlees en groenten: “We willen teruggaan naar de echte oorsprong van ons voedsel”

Mol -

Ivan Dewit en Natalie Eykmans uit Mol verkopen in hun ambachtelijke voedingswinkel De Witte Eik vlees en charcuterie van duurzaam gekweekte dieren en zelfgeteelde seizoensgebonden groenten. “We kweken onze groenten volgens de principes van de permacultuur”, zegt het koppel.

Een aantal maanden geleden openden Ivan Dewit en Natalie Eykmans op de Rozenberg in Mol De Witte Eik. De zaak is een combinatie van een slagerij en een voedingswinkel. “We willen teruggaan naar ...

.

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!