© ProLeague

KV Mechelen werft aan: gamer die club vertegenwoordigt in Belgische FIFA-competitie

Fan van Malinwa én van de populaire voetbalgame? Dan is er goed nieuws voor jou, want KV Mechelen is op zoek naar doorwinterde FIFA-spelers die de geel-rode kleuren willen verdedigen in de ePro League. Zo neemt KV voor het eerst deel aan de gamecompetitie.

tsfn

“Ben je minstens 16 jaar en hou je van FIFA spelen? Schrijf je dan in op https://eproleague.be/register en vecht online tegen andere uit wie KV Mechelen mag vertegenwoordigen in de ePro League.” Met die oproep zoekt KV kandidaten om de club te vertegenwoordigen in de Belgische FIFA-competitie.

Om de uiteindelijke winnaar te kiezen, worden er selecties gehouden op zondag 27 oktober en zondag 10 november, telkens om 10u. Uit de vier beste spelers wordt de winnaar gekozen. Die winnaar mag dan het komende seizoen in naam van KV Mechelen aantreden in de ePro League.

Vorig seizoen was de eerste jaargang van die Belgische FIFA-competitie, een samenwerking van van Proximus en de Pro League. Eindwinnaar was toen Quentin “ShadooW” Vande Wattyne die de kleuren van Moeskroen verdedigde. ShadooW won de finale met 4-0 van ‘Emperatoor’, het speerpunt van Anderlecht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws