© vdaa

Vrouw (88) doodgestoken door buurman in centrum Antwerpen

In het centrum van Antwerpen is zondagmiddag een 88-jarige vrouw overleden na een steekpartij. De aanval vond plaats in de Raapstraat, in de buurt van de Stadswaag. De politie heeft een verdachte opgepakt.

vdaa

Het slachtoffer is een oudere dame die in de buurt van de Stadswaag woonde. De verdachte is een man van Servische origine, die in hetzelfde sociale appartementsblok woonde.

Bij het incident werd de 88-jarige vrouw op straat neergestoken. Ze overleed later in het ziekenhuis. De politie zette de Stadswaag af en ging op zoek naar de dader. Dat heeft geleid tot de arrestatie van de verdachte.

Het parket kan in het belang van het onderzoek voorlopig geen verdere info geven over de dader en de feiten. “Het onderzoek naar de steekpartij met dodelijke afloop die vandaag heeft plaatsgevonden in Antwerpen, maakt volop voorwerp uit van verder onderzoek”, zegt Stéphanie Chomé van het Antwerpse parket. “Op vraag van de onderzoeksrechter is in het belang van het onderzoek een informatiestop ingesteld tot morgenvoormiddag.”

© vdaa

© vdaa

© vdaa

© RR

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio