© Photo News

KV Mechelen in beroep tegen schorsing van twee speeldagen voor Swinkels

KV Mechelen gaat niet akkoord met de opgelegde straf van twee speeldagen schorsing voor verdediger Arjan Swinkels. De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) sprak dinsdag die straf uit samen met een boete van 2.000 euro. Malinwa gaat nu in beroep.

tsfn

LEES OOK. Swinkels krijgt geen vrijspraak van Geschillencommissie, maar wel iets lichtere straf van twee speeldagen schorsing

Arjan Swinkels pakte nog in de eerste helft op het veld van Eupen (0-2) rood na een ongelukkige trap tegen het lichaam van tegenstander Danijel Milicevic. Aan die rode kaart wou het Bondsparket een straf van drie speeldagen schorsing verbinden.

De zaak kwam dinsdag voor de Geschillencommissie van de KBVB en de straf werd verminderd tot twee speeldagen schorsing, maar daar gaat KV Mechelen dus niet mee akkoord. De club laat weten in beroep te gaan tegen de twee speeldagen schorsing én de boete van 2.000 euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws