© VMMA

Elke Clijsters en Jelle Van Damme weer uit elkaar

Elke Clijsters en Jelle Van Damme vormen niet langer een koppel. De twee probeerden acht maanden lang hun op de klippen gelopen huwelijk weer vlot te trekken, maar zonder succes. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

jvh

Clijsters en Van Damme trouwden in 2008, maar gingen in 2016 uit elkaar nadat de voetballer van tweedeklasser Lokeren ontrouw was. De breuk leek definitief, zeker nadat zij een klacht had ingediend voor stalking. Maar sinds mei vormden de twee toch opnieuw een koppel. “We maken fouten. We vallen. We staan weer op. Maar echte liefde keert altijd terug. Ik wil gewoon dat je weet: op het einde van de dag ben jij het. Jij bent altijd de ware geweest”, klonk het toen op de Instagram-pagina van Van Damme.

Maar maandag bleek dat het licht in de knipperlichtrelatie toch opnieuw op rood stond. “Acht maanden geleden probeerden ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Helaas is dit niet gelukt en gaan ze ieder hun eigen weg. Ze blijven uiteraard gezamenlijk voor hun kinderen Cruz en Cleo zorgen”, aldus een officiële mededeling.

MEER OVER Jelle Van Damme

Nu in het nieuws