180 enthousiaste kinderen heten  Jan Vertonghen van harte welkom

Jan Vertonghen heeft in Niel voortaan zijn eigen pleintje. Foto: Paul Van Roy

180 enthousiaste kinderen heten Jan Vertonghen van harte welkom

Sutu-wall staat voortaan op Jan Vertonghenplein

Niel -

De Sutu-wall (een interactieve voetbalmuur) van de Jan Vertonghen stichting, die in het gemeentelijk sportcomplex staat, werd maandag 7 oktober officieel ingewijd. Dit evenement werd gekoppeld aan een sportvoormiddag, georganiseerd door de lokale dienst ‘Vrije Tijd’, waaraan ook G-sporters konden deelnemen.

De leerlingen van de vijfde leerjaren van GO! basisschool De Parel en de Sint-Hubertusschool, alsook leerlingen van Groenlaar, werden in groepjes verdeeld, zodat valide en minder valide sporters samen ...

.

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!