Kylie Jenner bevestigt relatiebreuk

Kylie Jenner heeft via de sociale media laten weten dat het over en uit is met de vader van haar kind, Travis Scott. De laatste keer dat Kylie Jenner (22) en de 28-jarige rapper samen in de openbaarheid werden gezien dateert al van 27 augustus. Entertainmentwebsite TMZ meldde eerder deze week al dat ze uit elkaar zijn.

"Travis en ik kunnen het goed met elkaar vinden en onze grootste focus is Stormi. Onze vriendschap en onze dochter krijgen voorrang", staat er in een tweet. Met de term vriendschap bevestigt Jenner dat zij en de vader van haar kind, met wie ze in totaal zo'n drie jaar samen was, geen romantische relatie meer hebben.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hun liefdesgeschiedenis

Kylie Jenner en Travis Scott begonnen in april 2017 met elkaar te daten en in februari 2018 werden de twee ouders van dochtertje Stormi. Naar verluidt zou het sterrenkoppel nu echter een punt achter zijn relatie hebben gezet. De laatste keer dat ze samen werden gezien, was bij de première van de Netflix-documentaire ‘Look mom I can fly’ over de rapper.

Volgens enkele bronnen die TMZ kon spreken hebben de twee “al een tijdje geprobeerd om de relatie te doen werken, maar hebben ze enkele weken geleden al besloten dat ze elk hun eigen weg zouden gaan”. Nochtans is het niet de eerste keer dat ze een tijdelijke pauze inlassen, maar dit keer zou de breuk ernstiger zijn. Ze zullen het co-ouderschap delen en “Stormi blijft hun nummer één prioriteit”, klinkt het nog.

Kylie zou in elk geval alleen aanwezig geweest zijn op het huwelijk van Justin Bieber en Hailey Baldwin en had haar dochtertje meegenomen als plus one, meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite verder nog. Ze deelde in elk geval een foto van hen samen op Instagram.

bekijk ook

Kylie Jenner opnieuw zwanger?

Zo over the top was het eerste verjaardagsfeestje van Kylie Jenners dochter

NIET TE MISSEN