Eric Van Meir neemt actieve rol op bij Lyra-Lierse

Foto: TOM GOYVAERTS/GMAX Agency

Eric Van Meir neemt actieve rol op bij Lyra-Lierse

Print

Eric Van Meir neemt vanaf heden een actieve rol op bij Lyra-Lierse, dat uitkomt in de derde amateurklasse. De ex-Rode Duivel zal bij de Pallieters instaan voor de doorstroming van jonge talenten naar de A-kern en mee de extrasportieve uitbouw ondersteunen.

Eric Van Meir pikte meteen na het faillissement van Lierse SK in mei 2018 zijn wagonnetje bij Lyra-Lierse aan. Aanvankelijk had Van Meir slechts een functie achter de schermen, maar die wordt nu geofficialiseerd. Van Meir zal instaan voor de begeleiding van jonge talenten en zijn kennis ook ten dienste stellen van de A-kern. Daarnaast zal hij als ambassadeur mee de commerciële uitbouw van de club ondersteunen en begeleiden. De ex-speler van onder meer Charleroi, Lierse SK en Standard zal bovendien nog actief blijven als analist en begeleider van de U18 van de Rode Duivels.

“Maar ik wil ook honderd procent voor deze uitdaging gaan. Ik vind bij deze club engagement, visie, passie, talent en plezier terug. Ik heb er ongelofelijk veel zin in.”

Meer sportnieuws