© *

Actrice ‘Stranger Things’ kiest voor totaal ander kapsel

Millie Bobby Brown (15), het hoofdpersonage van de populaire Netflix-reeks ‘Stranger Things’ , heeft voor een totaal ander kapsel gekozen. De piepjonge ster, die in de serie gestalte geeft aan de paranormale Eleven, heeft nu blond haar.

In het eerste seizoen van ‘Stranger Things’ leerden we Millie Bobby Brown kennen met een gemillimeterd kopje. In het tweede en derde seizoen verschijnt ze met een korte bob, ook haar kapsel in het dagelijkse leven. Tot voor kort had de actrice chocoladebruine lokken, nu zijn die blond geverfd.

De ster zat voor het weekend in de kappersstoel van het YSV Salon in Miami en poseerde met haar nieuwe coupe. Vermoedelijk zal ze niet lang blondine zijn. Het gerucht doet de ronde dat het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ binnenkort wordt opgenomen, waarvoor ze weer brunette zal moeten worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is niet de eerste ster die deze herfst voor blond koos. Millie treedt in de voetsporen van Kendall Jenner, die tijdelijk blond was voor de modeshow van Burberry. Inmiddels heeft ze de kleur alweer ingeruild voor haar natuurlijke tint bruin. Het is ook niet de eerste keer dat de tieneractrice verrast. Een paar weken geleden droeg ze extensions voor haar rol als Enola Holmes inde film The Enola Holmes Mysteries.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN