Aangeboden door Imperial

© Imperial

De tablet aan de kant? Deze activiteit vinden je kinderen net zo leuk - en jij ook!

Zitten jouw kinderen maar al te graag en te vaak te tokkelen op de tablet, maar wil jij ze graag activeren om creatief aan de slag te gaan? Haal vanillepudding van Imperial uit de kast en herbeleef samen met je kinderen de smaken van lekkere vanillepudding waarmee jij bent opgegroeid. Een gezellig gezinsmoment verzekerd!

Je kent het wel: je kinderen komen thuis, eten een vieruurtje en beginnen daarna voorbeeldig aan hun huiswerk. Of dat is althans hoe jij het graag zou zien. Als hun huiswerk dan eindelijk afgerond is, kun je zo al raden welke vragen er zullen volgen.

“Mag ik naar televisie kijken?”, of nog “waar is de tablet om spelletjes te spelen?”. Wil je ze graag activeren om ook creatief aan de slag te gaan, maar ben je zelf geen crea-artiest? Geen zorgen, want creatief zijn, dat kan niet alleen met een hoop knutselgerief, maar dat kan even goed in de keuken. En dat merk je ook als papa Kris een doos met Imperial Vanille Pudding bovenhaalt voor dochter Rikke.

Creatief met puddingHaal Imperial Vanille Pudding uit de kast en je hebt gegarandeerd een nostalgische en creatieve activiteit op het menu staan. De vanillepudding is erg simpel te bereiden en na een kwartier tijd kunnen jouw kinderen al aan de slag met het versieren van hun eigen portie pudding. Maar eerst: spieken of er niet nog wat pudding in de kookpot is blijven kleven zodat jullie schaamteloos de restjes van de spatels kunnen aflikken. Want als we echt eerlijk zijn, wie doet dat niet?

Eens dat klaar is, kunnen jullie terug aan het werk. Je kunt voor het versieren een variatie van toppings gebruiken, maar bijvoorbeeld ook fruit, verkruimelde chocolade, koekjes en zelfs kleurrijke smarties. Herbeleef zelfs jouw eigen bakherinneringen en laat het kind in je los, want jouw eigen inspiratie kun je hiervoor evengoed de vrije loop laten. Daarna is het niet alleen heerlijk smullen van jullie creaties, maar ook intens genieten van de nostalgische smaken waar jij mee bent opgegroeid.

Nieuwe en verrassende moussesOok mousse maken is vanaf nu een kinderspel dankzij Imperial. Je hebt namelijk maar vijf minuten nodig om samen deze heerlijke mousses te maken. Je kunt kiezen voor de klassieke Chocolade Mousse, maar je kunt eventueel zelfs experimenteren met een Mango Passie Mousse of nog een Mokka Mousse, want ook dat zijn nieuwigheden waarmee Imperial jou verrast.

Pimp je mousses met een beetje verse passievrucht voor de Mango Passie Mousse of met schilfers chocolade voor de Mokka Mousse en nadien kun je alweer heerlijk genieten van een familiemoment. Smakelijk!

Wil je van elk bakmoment een fijn familiemoment maken? Ontdek hier meer nostalgische recepten »