Aangeboden door Imperial

© Imperial

Een kwartiertje tijd? Deze heerlijke pudding maak je samen

Kom je thuis van een drukke werkdag en heb je veel te lang in de file gestaan? Wil je gewoon kunnen neerploffen in de zetel en heb je zin in een lekker dessertje? Geen nood! Je hebt maar een kwartiertje tijd nodig om overheerlijke pudding van Imperial op tafel te toveren die nostalgie oproept bij de hele familie.

Een werkdag afsluiten is voor jou misschien niet altijd een zen-moment. Je hebt je moeten haasten uit die laatste meeting, moeten lopen voor je trein of nog snel boodschappen moeten doen voor het avondeten.

Als je dan eindelijk thuiskomt, wil je in alle rust nog genieten van je avond. Je partner en jij hebben misschien niet veel tijd om een driegangenmenu samen te stellen met bijhorende dessertjes, maar als je rekent op de pudding van Imperial, is dat gelukkig ook niet nodig.

Bakherinneringen van ImperialDe geur van vanille in je favoriete pudding van Imperial roept geborgenheid en warmte op. Maar het hoeft niet bij bakherinneringen te blijven. Imperial Pudding klaarmaken is een ideaal moment om samen even op adem te komen na een lange werkdag. De herkenbare smaak van vanillepudding verleidt iedereen en zorgt meteen ook voor een gezellige sfeer in huis.

Meer dan een kwartiertje tijd heb je niet nodig om dit heerlijk en nostalgisch gerecht klaar te maken. Laat je avondeten lekker pruttelen en ga tegelijk aan de slag om samen te genieten van een gezellig moment met elkaar. Het is des te leuker om te smullen van een lekker dessertje als jullie het zelf hebben gemaakt. En dat is exact wat Aske voor haar dochter Lone gepland heeft, tijdens een leuke namiddag samen thuis.

Werk eventueel je pudding af met fruit zoals banaan en rode vruchten of wat caramel-topping met hagelslag, dan tover je ook op het gezicht van je partner een extra grote glimlach tijdens het lekkerste kwartiertje van de dag!

Nog minder tijd?Hebben jullie onverwachts nog familie of vrienden op bezoek, maar is jullie frigo leeg? De nieuwe Mousses van Imperial kunnen je alleen maar verrassen. Meer dan vijf minuten tijd, wat melk en een handmixer heb je niet nodig om dit dessertje geslaagd op tafel te toveren.

Kies voor de klassieke Chocolade Mousse, maar experimenteer even goed met een Mango Passie Mousse of nog een Mokka Mousse, want ook dat zijn nieuwigheden waarmee Imperial jou verrast. Pimp je mousses eventueel zelfs nog met verkruimelde koekjes en chocolade of verse stukjes mango en passievrucht.

Een gezellig familiemomentKlaar met eten? Haal na jullie avondmaal zachte dekentjes uit de kast, ga lekker dicht bij elkaar zitten, zet een romantische komedie op en geniet dan maar lekker van je dessertje. Jullie hebben het verdiend!

Wil je graag nog meer inspiratie opdoen om lekker te koken met je kinderen? Ontdek hier meer recepten »