© ISOPIX

Justin Bieber trouwt nog een keer

Wat doe je als de liefde zo groot is en je Justin Bieber (25) heet? Dan trouw je gewoon nog eens opnieuw met de vrouw van je leven. De Canadese popster en zijn wederhelft, model Hailey Baldwin (22), geven iets meer dan een jaar na hun huwelijk nogmaals hun jawoord.

Volgens internationale media wil het koppel hun bruiloft overdoen, maar deze keer in het bijzijn van vrienden en familie. De geruchten doen de ronde dat het trouwfeest met religieuze ceremonie komend weekend zal plaatsvinden in South Carolina.

De sterren hebben via sociale media zelf ook hints gegeven dat er een huwelijksfeest zit aan te komen. Justin Bieber vroeg in een berichtje aan zijn fans voor welke smoking hij zou kiezen en gaf hen de keuze uit een paar pakken: een met bananenprint, regenbogen of een roze pak. Hailey Baldwin - die tegenwoordig door het leven gaat als Hailey Bieber - had afgelopen week haar ‘vrijgzellenfeest’ in Los Angeles met enkele vriendinnen, onder wie Kendall Jenner.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Justin en Hailey Bieber werden vorig jaar man en vrouw. De twee trouwden stiekem in New York en niemand was erbij. De twee zijn al vrienden sinds 2009. Drie jaar geleden probeerden ze het al eens als koppel, maar toen liep de relatie op de klippen omdat de Biebs moeite had met monogamie.

In tussentijd probeerde hij zijn relatie met zangeres en actrice Selena Gomez nieuw leven in te blazen, maar ook die liep op de klippen. In 2018 kwam hij Baldwin weer tegen in een kerk en van het een kwam het ander. Na amper een maand samenzijn, deed hij haar een joekel van een verlovingsring cadeau.

NIET TE MISSEN