© BELGAIMAGE

Kinepolis houdt ‘Friends’-marathon voor 25ste verjaardag van reeks

De populaire televisiereeks ‘Friends’ blies afgelopen weekend 25 kaarsjes uit en dat viert Kinepolis met een heuse ‘Friends’-marathon op groot scherm.

Goed nieuws voor de fans van Rachel en co. Op 19 oktober houdt Kinepolis een Friends-marathon die uit maar liefst twaalf afleveringen bestaat. Om de selectie te kunnen maken, baseerde de bioscoopketen zich op een lijstje van populairste afleveringen in de Verenigde Staten.

Specifiek gaat het om drie afleveringen uit seizoen 1, twee afleveringen uit seizoen 2, twee afleveringen uit seizoen 3, drie afleveringen uit seizoen 4 en één aflevering uit zowel seizoen 5 als seizoen 6. De laatste vier seizoenen vallen dus uit de boot. Kers op de taart? Kinepolis pakt uit met nooit eerder vertoonde beelden uit de reeks.

LEES OOK. Zo is het de acteurs uit ‘Friends’ vergaan: de ene van rehab naar rehab, de andere een doodnormaal leven

Heb je interesse? Dan kan je de marathon, die 5 uur en 40 minuten zal duren, op 19 oktober bijwonen in alle Belgische Kinepolis-bioscopen. De voorstellingen beginnen om 13 uur en 19.30 uur. Tickets zijn te koop via de website www.kinepolis.be

Nu in het nieuws