© rr, blg

Nederlandse politie zoekt belangrijke getuige van liquidatie ex-Antwerp-speler Maynard

De Nederlandse politie is op zoek naar een mogelijk belangrijke getuige in de moord op Kelvin Maynard. De 32-jarige voormalige profvoetballer van onder andere Antwerp werd woensdagavond doodgeschoten in een auto op de Langbroekdreef in Amsterdam.

De voetballer werd woensdagavond neergeschoten in zijn auto in Amsterdam Zuidoost. Maynard probeerde nog aan de kogels te ontkomen door uit te wijken naar een brandweerkazerne, maar da was tevergeefs.

Uit onderzoek bleek dat de twee verdachten op een scooter of motor met twee of drie wielen zijn gevlucht. Bij een viaduct op de Gaasperdammerweg zou een auto met blauwe kentekenplaten hard voor de vluchtende daders hebben moeten remmen. Vermoedelijk gaat het om een taxi en de politie wil de chauffeur graag spreken als getuige.

Maynard speelde naast Antwerp ook bij FC Volendam en FC Emmen. Dit seizoen voetbalde hij bij amateurclub Alphense Boys. De Surinaams-Nederlandse voetballer is een bekende van de politie. Die heeft niet gezegd wat Maynard op zijn kerfstok had.

LEES OOK. Werd ex-Antwerp-speler Kelvin Maynard geliquideerd na ripdeal?

Nu in het nieuws